News   About the PPP Association   About PPP   Calendar of events   Links   PPP Newsletter   PPP Brochures   Contact   Site map
 Information for Members   PPP Projects   Documents   Workgroups   Contacts Database   Presentations   Member services   Password

DLA Piper Weiss-Tessbach Rechtsanwälte GmbH

Company type: Law firm | Web: http://www.dlapiper.com/
Sorry, English version of this text is not available.

O spoločnosti

DLA Piper Weiss-Tessbach Rechtsanwälte GmbH, organizačná zložka patrí k popredným spoločnostiam v oblasti obchodného práva a je súčasťou celosvetovej organizácie firiem poskytujúcich právne služby DLA Piper v 29 krajinách s viac ako 3 500 právnikmi a 67 kanceláriami v Ázii, Európe, na Blízkom východe a v USA.

Kancelária v Bratislave pôsobí na slovenskom trhu od roku 1997. Mladý dynamický tím tvorí 5 advokátov, 7 právnikov a 13 pracovníkov kancelárie a je vedený JUDr. Milanom Červenkom, advokátom s viac ako 20-ročnými skúsenosťami. Kancelária v Bratislave poskytuje slovenským i zahraničným klientom komplexné právne služby prostredníctvom skúseného tímu vo všetkých otázkach slovenského a medzinárodného obchodného práva. Všetci právnici okrem svojho materinského jazyka plynule ovládajú anglický alebo nemecký jazyk.

Poskytované služby

Hlavné oblasti pôsobnosti sú:

• obchodné právo

• projekty & financie

• verejné obstarávanie

• právo hospodárskej súťaže

• právna úprava vzťahov k nehnuteľnostiam

• bankové právo

• európske právo