DLA Piper Weiss-Tessbach Rechtsanwälte GmbH

Druh spoločnosti: Advokátska kancelária | Web: http://www.dlapiper.com/

O spoločnosti

DLA Piper Weiss-Tessbach Rechtsanwälte GmbH, organizačná zložka patrí k popredným spoločnostiam v oblasti obchodného práva a je súčasťou celosvetovej organizácie firiem poskytujúcich právne služby DLA Piper v 29 krajinách s viac ako 3 500 právnikmi a 67 kanceláriami v Ázii, Európe, na Blízkom východe a v USA.

Kancelária v Bratislave pôsobí na slovenskom trhu od roku 1997. Mladý dynamický tím tvorí 5 advokátov, 7 právnikov a 13 pracovníkov kancelárie a je vedený JUDr. Milanom Červenkom, advokátom s viac ako 20-ročnými skúsenosťami. Kancelária v Bratislave poskytuje slovenským i zahraničným klientom komplexné právne služby prostredníctvom skúseného tímu vo všetkých otázkach slovenského a medzinárodného obchodného práva. Všetci právnici okrem svojho materinského jazyka plynule ovládajú anglický alebo nemecký jazyk.

Poskytované služby

Hlavné oblasti pôsobnosti sú:

• obchodné právo

• projekty & financie

• verejné obstarávanie

• právo hospodárskej súťaže

• právna úprava vzťahov k nehnuteľnostiam

• bankové právo

• európske právo