News   About the PPP Association   About PPP   Calendar of events   Links   PPP Newsletter   PPP Brochures   Contact   Site map
 Information for Members   PPP Projects   Documents   Workgroups   Contacts Database   Presentations   Member services   Password

Nový predseda Asociácie PPP

7.12.2011

Sorry, English version of this text is not available.

Riadiaci výbor Asociácie PPP na svojom zasadnutí dňa 6.12.2011 prijal rezignáciu predsedníčky Zuzany Gimerskej a za nového predsedu Asociácie PPP zvolil Stanislava Polonského.

Stanislav Polonský je senior konzultant na oddelení podnikových financií spoločnosti PricewaterhouseCoopers Slovensko. Špecializuje sa na finančné poradenstvo v oblasti PPP projektov v rôznych odvetviach, vrátane dopravnej infraštruktúry a zdravotníctva. Je členom poradenskej skupiny PricewaterhouseCoopers pre verejný sektor. Venuje sa aj projektom súvisiacim s etablovaním zahraničných investorov v regióne CEE a vytváraním inštitucionálnej podpory priamych zahraničných investícií v SR.

« back to News

Members of the PPP Association