Pozývame Vás na odbornú PPP konferenciu zameranú na projektové financovanie v Ázii

01.08.2013

V spolupráci s FLEMING EUROPE organizátorom podujatia, pozývame Vás na odbornú konferenciu Turkey & Black Sea Region PPP & Project Finance Conference, ktorá sa bude konať v dňoch 09.- 10.10.2013 v Tureckom Istanbule. Turecko je považované za lídra v najväčších projektoch infraštruktúry v regióne s niekoľkými obrovskými projektmi v príprave a realizácii. PPP model je považovaný za významný nástroj financovania a prínos k zlepšeniu kvality verejných služieb v Turecku ako aj v celom regióne. Členovia našej asociácie získajú po zadaní promo kódu účastnícku zľavu. Viac informácií o podujatí nájdete na http://finance.flemingeurope.com/turkey-ppp-conference. Pre získanie promo kódu na zľavu z účastníckeho poplatku, kontaktujte prosím emailom našu kanceláriu (office@asociaciappp.sk).