Výber poradcu- nová PPP nemocnica v Bratislave

17.11.2013

Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky dňa 30.10.2013 vyhlásilo verejnú súťaž na zákazku „Vypracovanie štúdie uskutočniteľnosti výstavby novej nemocnice v Bratislave a poskytnutie súvisiacich poradenských služieb“ zahŕňajúcu a) Vypracovanie štúdie uskutočniteľnosti výstavby novej nemocnice v Bratislave, b) Poskytovanie ďalších súvisiacich služieb technického, finančno-ekonomického a právneho poradenstva.

Predpokladaná hodnota zákazky je 936 000 Euro bez DPH. Potenciálni záujemcovia musia zložiť zábezpeku vo výške 28 000 Eur a predložiť ponuku/žiadosť o účasť do 19.12.2013 (09:45). Kritériá na expertov poradcu zahŕňajú aj skúsenosti v oblasti PPP projektov.

Oznámenie o vyhlásení verejného obstarávania si môžete stiahnuť nižšie.

Oznámenie na stiahnutie
formát: PDF, veľkosť: 89 KB