9. výročná konferencia PPP in Europe vo Viedni

17.3.2014

Spoločnosť Fleming Europe organizuje v poradí už 9. výročnú konferenciu PPP in Europe, ktorá sa uskutoční v dňoch 27.-28. mája 2014 vo Videni. Konferencia sa zameriava na najnovšie trendy v oblasti PPP v Európe, inovatívne možnosti financovania, možnosti kombinovania PPP s eurofondami, a tiež na prípadové štúdie z rôznych krajín.

Vďaka pokračujúcej spolupráci Asociácie PPP s Fleming Europe majú členovia Asociácie PPP možnosť využiť 15% zľavu z účastníckeho poplatku. Viac informácií, ako aj možnosť registrovať sa, nájdete na tejto linke, prípadne v priloženom súbore. Pre využitie zľavy kontaktujte kanceláriu Asociácie PPP a bude Vám zaslaný promo kód, ktorý je potrebný pre využitie zľavy.

Viac informácií:

BAFC213_M_info.pdf na stiahnutie