News   About the PPP Association   About PPP   Calendar of events   Links   PPP Newsletter   PPP Brochures   Contact   Site map
 Information for Members   PPP Projects   Documents   Workgroups   Contacts Database   Presentations   Member services   Password

Trhy očakávajú uzavretie PPP projektu D4R7

1.3.2016

Sorry, English version of this text is not available.

PPP projekt Bratislavského obchvatu D4 a úsekov rýchlostnej cesty R7 je v poslednej fáze prípravy. Víťazným uchádzačom je konzorcium Obchvat nula, zložené zo spoločností CINTRA, MACQUARIE, PORR a FERROVIAL. Členovia konzorcia vybudovali viac ako 1 000 km nových ciest v období uplynukých 5 rokov a spravujú aktíva za viac ako 30 mld. Euro.

Členovia konzorcia majú skúsenosti s výstavbou vo Veľkej Británii, Írsku, Maďarsku, Kanade, Portugalsku a v ďalších krajinách.

Plánovaná výstavba potrvá 4 roky a 4 mesiace, pričom 1. fáza má byť ukončená do konca roka 2019. Projekt vytvorí viac ako 1 000 priamych pracovných miest počas výstavby a viac ako 50 v období prevádzky úsekov.

Podpis koncesnej zmluvy sa očakáva v apríli 2016, pričom finančné uzavretie a podpisy zmlúv o financovaní najneskôr začiatkom mája 2016.

« back to News

Members of the PPP Association