PPP skládka odovzdaná do užívania

20.12.2011

Združenie TKO Semeteš, n. o., vzniklo 3. februára 1999 zakladateľskou zmluvou obcí Makov, Vysoká nad Kysucou, Dlhá nad Kysucou, Korňa, Klokočov, Podvysoká, Staškov, Olešná a mesta Turzovka.

Nový predseda Asociácie PPP

7.12.2011

Riadiaci výbor Asociácie PPP na svojom zasadnutí dňa 6.12.2011 prijal rezignáciu predsedníčky Zuzany Gimerskej a za nového predsedu Asociácie PPP zvolil Stanislava Polonského.

Stav stavebníctva na Slovensku

1.12.2011

Zrušenie PPP projektov prebudilo aj veľké stavebné firmy do krutej reality. Zlá situácia lídrov presiakla celým odvetvím. A to tak intenzívne, že opatrný optimizmus s vyhliadkami na stabilizáciu v tomto roku a na rast v roku 2012 sa zmenil na pesimistickú prognózu.

Košice možno budú hľadať partnera pre prevádzkovanie parkovania v meste

17.11.2011

Mestský podnik Správa majetku mesta Košice (SMMK), ktorý prevádzkuje platené parkovanie v centre, odporúča mestu zveriť celý parkovací systém do súkromných rúk. Dnes to prerokuje mestská rada, v decembri možno poslanci rozhodnú už aj o súťaži na investora.

Projekt širokorozchodnej pokračuje

8.11.2011

Októbrový pád vlády na Slovensku zakryl menej viditeľné udalosti. Jednou z nich bol podpis memoranda o spolupráci slovenských a ruských železníc iba tri dni po hlasovaní o eurovale. V Petrohrade dokument podpísal generálny riaditeľ Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) Vladimír Ľupták a prezident Ruských železníc (RŽD) Vladimir Jakunin. Podľa stránky ruských železníc spolupráca oboch strán spočíva najmä v integrácií železníc Ruska a Slovenska do celoeurópskych a eurázijských dopravných systémov. A predĺžení širokorozchodnej koľajnice do Bratislavy a Viedne.

V Hriňovej plánujú vybudovať biokúpalisko

7.11.2011

Zhruba 15 rokov nepoužívané letné kúpalisko v Hriňovej v okrese Detva by sa malo zmeniť na nové biokúpalisko. Jednou z možností je aj PPP projekt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12