Vyšlo posledné číslo newslettra APPP v roku 2014

29.12.2014

Dňa 29.12. vyšlo posledné číslo newslettra APPP v roku 2014. Nájdete v ňom rozhovor s PhDr. Ivicou Bachledovou (Slovenská sporiteľňa, a.s.), článok o novej smernici o udeľovaní koncesií, zhrnutie podujatí organizovaných APPP v roku 2014, informáciu o vývoji projektu novej nemocnice v Bratislave a článok o priebehu výstavby diaľnic v SR v roku 2014. Newsletter obsahuje aj tradičné rubriky PPP slovník a kalendár podujatí.

Príprava cestného PPP projektu D4/R7 finišuje

22.12.2014

Dňa 22.12.2014 Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Slovenskej republiky zverejnilo predbežné oznámenie týkajúce sa Koncesie na projektovanie, výstavbu, financovanie, prevádzku a údržbu úsekov diaľnice D4 Jarovce - Rača a rýchlostnej cesty R7 Bratislava Prievoz - Holice, projekt PPP. Ministerstvo má vypracovanú štúdiu uskutočniteľnosti a na všetky úseky boli vydané územné rozhodnutia. Ďalším postupom a vyhlásením verejného obstarávania sa má vláda SR zaoberať už začiatkom roka 2015.

Výber koncesionára pre PPP nemocnicu v Bratislave už začiatkom roka 2015

15.12.2014

Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky dňa 15.12.2014 informovalo o zámere vyhlásenia verejného obstarávania týkajúceho sa Koncesie na projektovanie, výstavbu, financovanie, prevádzku a údržbu novej Univerzitnej nemocnice v Bratislave s predpokladaným 30-ročným poskytovaním zdravotnej starostlivosti v tejto nemocnici, vrátane poskytovania kapacít pre výučbu.

Deň otvorených pivníc MVC 2014 s APPP

15.11.2014

V sobotu 15. novembra 2014 mali naši členovia a hostia našej asociácie možnosť zúčastniť sa 3. ročníka ochutnávky vín počas dňa otvorených pivníc na malokarpatskej vínnej ceste s našou asociáciou. Deň otvorených pivníc MVC sa konal celkovo už po pätnásty krát, účastníci mali možnosť lepšie spoznať najväčšiu vinohradnícku oblasť v Slovenskej republike, ktorá zahŕňa juhovýchodné stráne Malých Karpát, okolie Hlohovca a Skalice. Všetkým ďakujeme za účasť a za vydarený spoločenský zážitok.

Konferencia 3rd annual PPP in Turkey Forum pre členov APPP so zľavou

12.11.2014

V rámci zvýhodnených cien konferencií, ktoré Asociácia PPP ponúka svojim členom, máme pre Vás v ponuke ďalšiu PPP konferenciu v Turecku. Tento krát v spolupráci so spoločnosťou E.E.L. Events Limited Vás pozývame na konferenciu 3rd Annual PPP in Turkey Forum 2014, ktorá sa uskutoční 26.-27. novembra 2014 v tureckej Ankare.

Nové číslo Newslettra APPP

10.10.2014

V týchto dňoch vychádza nové číslo newslettra Asociácie PPP. Dočítate sa v ňom o systéme dotácií na rozvoj bývania vo svetle najnovších legislatívnych zmien, novej univerzitnej nemocnici v Bratislave (zhrnutie projektu z perspektívy PPP), prenájmoch nehnuteľností verejnými obstarávateľmi z pohľadu príslušnej legislatívy VO, aktuálnych PPP projektoch a o ďalších zaujímavých témach.