RIADIACI VÝBOR

Predseda Asociácie PPP

Stanislav Polonský

Stanislav pôsobí ako predseda Asociácie PPP od roku 2011. Od roku 2008 pracoval na oddelení poradenstva pre medzinárodnú spoločnosť patriacu k "big 4" globálnym auditovým a poradenským firmám. Poskytoval poradenstvo v oblasti PPP projektov, podnikových financií (fúzie a akvizície, v rôznych oblastiach verejného sektora vrátane verejného zdravotníctva a vodárenských spoločností. Od roku 2012 pôsobí ako nezávislý poradca najmä v oblasti verejného obstarávania, projektov verejno-súkromných partnerstiev a poradenstva v oblasti financovania projektov z grantov a schém štátnej pomoci vrátane investičnej pomoci a EÚ fondov.

Členovia riadiaceho výboru

Michaela Stessl

Michaela Stessl má vynikajúcu povesť na základe 11 ročnej praxe nielen v oblasti práva obchodných spoločností a v oblasti fúzií, akvizícií a reštrukturalizácie, ale má aj hlboké skúsenosti v oblastiach finančného a bankového práva, PPP, ako aj práva nehnuteľností. V súčastnosti pôsobí vo funkcii country managing partnera právnej kancelárie DLA PIPER v Slovenskej republike.

Ako bývalá senior právnička v slovenskej kancelárii medzinárodnej advokátskej firmy Freshfields Bruckhaus Deringer LLP spolupracovala na viacerých prestížnych projektoch vrátane projektov v súvislosti s prevodom štátneho majetku na iné osoby v privátnom sektore.

Igor Snopek

Od roku 2006 pracuje Igor v spoločnosti Skanska Infrastructure Development, ktorá má v rámci skupiny Skanska na starosti projekty PPP.

V minulosti pracoval na projektoch rozvoja infraštruktúry v oblasti dopravy vrátane projektov M6 v Maďarsku , D1/1, D1/2 a R1 na Slovensku. Patrí k zakladajúcim členom slovenskej Asociácie PPP a súčasne je predsedom českej Asociace pro rozvoj infrastruktury (bývalá Asociácia PPP v ČR).